BLUE MAGIC BELGIUM

Industry Innovation & Funding Conference

Op 10 mei 2023 organiseert het General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) zijn event “Blue Magic Belgium” in Charleroi.

Het event brengt opnieuw Belgische bedrijven en leiders van de ruimtevaartindustrie samen. Nieuw dit jaar is dat het verder zal uitbreiden door meer bedrijven en een grotere groep technologieën te integreren.

Tijdens het event Blue Magic Belgium 2023 zal gefocust worden op artificiële intelligentie/machine learning, autonomie, geavanceerde materieel, sensoren, geavanceerde productie en de ruimte.

Dit jaar zal GA-ASI vervoegd worden door Lockheed Martin Ventures en technologiehub A6K (België).

Minister van Defensie Ludivine Dedonder zal als keynote spreker aanwezig zijn. Ook het Koninklijk Hoger Instituut voor Defensie zal dit evenement bijwonen en een inkijk geven in de Defence, Industry and Research Strategy (DIRS).

Voor meer informatie over dit event en de agenda, zie: https://www.ga-asi.com/blue-magic-belgium-2023/. De inschrijvingen zijn open. Alle geïnteresseerde bedrijven worden verzocht hun kandidatuur uiterlijk 27 maart 2023 in te dienen via: https://www.ga-asi.com/blue-magic-belgium-2023/.